Bescherm uw hand-desinfecterend middel … zodat het u beschermt

We zijn meer dan ooit afhankelijk van hand-desinfectiemiddel om ons in deze Covid-19-tijden te beschermen. Maar als we er niet voor zorgen wanneer we onderweg zijn, kan het ervoor zorgen dat het u niet beschermt tegen het Coronavirus.

Om effectief te zijn in het doden van virussen en bacteriën op uw handen, moet het ontsmettingsmiddel een alcoholgehalte van ten minste 60% hebben. Maar als u het in een hete auto laat liggen, kan de potentie van het disinfectant sterk verminderen.

Karen Dobos, PhD, een professor in de afdeling microbiologie, immunologie en pathologie aan de Colorado State University zegt: “het grotere risico van het achterlaten van een fles hand-desinfectiemiddel in een hete auto is dat het zijn kracht verliest … terwijl het verdampt, de relatieve concentratie van de alcohol daalt, evenals zijn kiemdodende vermogen.”

Volgens heatkills.org, kan een auto die in direct zonlicht geparkeerd staat bij een buitentemperatuur 21 ° C , binnen zo heet worden als 45 ° C !.

De Food and Drug Administration in de US (FDA) raadt aan om hand-desinfectiemiddel tussen 15° en 30° C op te slaan. Hoewel hand-desinfectiemiddel nog steeds effectief kan zijn bij warmere of koudere temperaturen, zegt de FDA dat je “overmatige hitte boven 40 ° C moet vermijden.

Gelukkig is er een handige oplossing om u te helpen de kracht van uw hand-desinfectiemiddel te beschermen wanneer u onderweg bent; en dat is om het veilig te bewaren in een FRIO-Tas.

FRIO-Reistas worden al decennia lang vertrouwd door mensen met diabetes om hun insulinepennen en -flesjes koel te houden, waardoor wordt voorkomen dat de inhoud door de hitte afbreekt. De FRIO wordt over de hele wereld gebruikt en houden in-gebruik insuline en 29 andere temperatuurgevoelige medicijnen koel en veilig, binnen veilige temperaturen van 18-26 ° C gedurende minimaal 45 uur, zelfs in een constante omgeving temperatuur van 37 ° C.

Dus vergeet niet om uw hand-desinfectiemiddel te allen tijde te beschermen, zodat het u beschermt, door het in een veilige omgeving van de FRIO-Reistas te bewaren.

We hebben een specifieke Tas ontwikkeld waarin u een flesje hand-desinfecterend middel van 50 ml kunt bewaren, zodat u met een gerust hart onderweg bent. – klik hier voor meer details

FRIO-Reistassen zijn verkrijgbaar in een reeks stijlen en maten voor grotere flessen met hand-desinfectie. Klik hier om ons volledige assortiment te bekijken