Ervaringen van gebruikers

Een FRÍO gebruikt alleen water om te aktiveren!

De FRÍO wordt aanvevolen door vele Diabetes verpleegkundigen, artsen en gezondheids deskundigen voor het reizen met insuline.

Ideaal voor dagelijks gebruik en op de vakantie reis.

Lees over de ervaring van gebruikers op een ander gedeelte op de site: mensen over de hele wereld gebruiken de

FRÍO al vele jaren met succes.

Op welke wijze werkt een FRÍO® ?

Toen ik het vonnis ‘diabetes mellitus’ te horen kreeg, wist ik één ding zeker: ik zou er niet zielig voor thuis blijven. Dus dat werd op reis slepen met een stevige thermoskan met daarin een ijsklontje en mijn insuline. Het werkte, maar erg makkelijk en onopvallend was het niet.  En niet overal liggen de ijsklontjes voor het opscheppen. En ook een stevige thermoskan kan maar moeilijk tegen een stootje. Maar niemand hoorde mij klagen.

Toen ontdekte ik Frío. Wat een wonder! Sindsdien is mijn insuline niet meer dan een lichte bobbel in mijn handbagage. Samen hebben we inmiddels heel wat kilometers afgelegd door Azië. We reisden als toerist over de Soenda-eilanden en Sulawesi, voor een tv-documentaire door de Filippijnen, voor mijn boek ‘Atjeh, Atjeh!’ door het noorden van Sumatra en de afgelopen zomer door het hete China. Maar hoe primitief de omstandigheden soms ook waren, altijd was er wel een wasbak of een emmer waaruit mijn Fríotas weer koelte kon opslorpen om mijn insuline dagenlang op temperatuur te houden. Wat een reisgenoot!

Om onze trouwe vriendschap te vereeuwigen liet ik mij met mijn Frío tas fotograferen bij een ander wereldwonder: de Chinese Muur. Het was er 32 graden, maar zoals altijd merkte mijn insuline daar helemaal niets van.

– J.R., in H.

Ik heb een Frio-tas meegenomen op een drie-weekse vakantie naar Griekenland en heb daarmee bij zeer hoge temperaturen bij het zwembad en aan het strand mijn insuline feilloos koel gehouden.       

– P.P.H. in W
NZ, Chile, Singapore and Oz.. 6 month trip with a Frio
NZ, Chile, Singapore and Oz.. 6 month trip with a Frio
Ik ben op een trip naar het noorden van het land geweest, waar het bijzonder warm is. Frio werkte geweldig, dank u zeer.
-Ms. W., Argentina
Himalayan Expedition, Tibet, New Zealand and Nepal
Himalayan Expedition, Tibet, New Zealand and Nepal
Ik heb een Frio gedurende een maand in Pakistan gebruikt bij temperaturen van 45° C en ben snel tot de conclusie gekomen dat ik niet bezorgd hoeft te zijn dat mijn insuline door de hitte aangetast zou worden.
Mr. D.T, U.K.

Wij trokken door de woestijn van Arizona en de Grand Canyon etc en hadden totaal geen problemen.

    Ms. M., N., Ierland

– E.O. in P