Uw medicijnen koel en veilig houden tijdens zelfisolatie

Hoewel we allemaal proberen om thuis en tijdens onze zelfisolatie veilig en warm te blijven, is het belangrijk om temperatuurgevoelige medicijnen zoals insulin, niet te warm te laten worden, omdat ze degraderen en de effectiviteit verliezen om de bloedsuikerspiegel onder controle te houden.

Het is ook belangrijk om medicijnen die in gebruik zijn, zoals insuline, NIET in de koelkast te bewaren.

De veiligste aanpak is om ervoor te zorgen dat u uw medicijnen altijd in uw FRIO bewaart wanneer u thuis bent. Omdat het eenvoudig opnieuw wordt opgeladen door het binnenste deel ervan in water onder te dompelen, heeft het geen elektriciteit nodig om te functioneren.

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat uw FRÍO in gebruik-insuline en sommige andere temperatuurgevoelige geneesmiddelen koel en veilig houdt, binnen veilige temperaturen van 18-26 ° C gedurende minimaal 45 uur.

Met FRIO kunt u thuis warm en veilig blijven, terwijl uw insuline koel en veilig blijft.Bij FRIO hebben we meer dan voldoende voorraad om aan klanten te leveren en zijn we hier om advies te geven.

Al meer dan 20 jaar dient FRIO de Diabetische gemeenschap wereldwijd met onze essentiële Insulineconserverings producten.

We doen er alles aan om de wereld te blijven voorzien van onze vertrouwde producten om mensen te beschermen in deze uitdagende tijden.

Top 4 tips voor het beschermen van insuline bij zelfisolatie

1 Bewaar Insuline tijdens gebruik altijd in uw FRIO wanneer u thuis bent

2 Laad uw FRIO op door de binnen-tas elke 2 dagen voor enkele minuten in water te dompelen

3 Houd je FRIO schoon – volg onze reinigingsregels voor optimale prestaties

4 Ontspan … FRIO wordt al meer dan 20 jaar vertrouwd door mensen met diabetes